Visačky na dárky - jak na ně

Vánoce se blíží a proto pro vás budu mít mnoho zajímavých tipů na tvorbu nejen vánočních přání. Dnes vám ukážu využití Broučkových razítek pro tvorbu visaček.

Visačky mohou jakýkoliv tvar a velikost, vycházejte vždy z velikosti dárku a samozřejmě z pomůcek, které máte doma. Ne každý z vás má výsekovou šablonu visačky. Je opravdu úplně jedno jaký tvar bude mít vaše visačka. Někdo bude využívat nůžky, jiný Big shot a další zase raznici. Fantazii se meze nekladou.

Připravila jsem pro Vás několik tipů jak využít Broučkova razítka.

Nejuniverzálnější razítko je bezpochyby věneček. Visačky z něj tvořím vždy tak, že natisknu celý věneček a až poté vysekávám tvar. Z jednoho věnečku se dají udělat až 4 visačky - například při využití výsekové šablony kruhů.

Visačka s domečkem a houpacím koníkem (tyto ozdoby naleznete zde- domeček, koník - v eshopu pana Broučka) a visačka s hvězdičkou (nalepovací hvězdičku naleznete ZDE). 
Věneček je natisknut pigmentovým inkoustem a embosovaný průhledným práškem, poté jsem nalepila ozdoby (jsou to nálepky) a věneček doplnila červenými tečkami vytvořenými pomocí Perfect Pearls.





Na těchto visačkách je věneček natisknut pomocí Hero arts shadow inkoustu, jedna je doplněna obrázkem losa vymalovaným Copic fixy a krouceným provázkem. Druhá je doplněna březovým srdíčkem, březovou hvězdičkou a umělým sněhem (značky VIVA)



Tento věneček je natisklý embosovacím inkoustem Versa mark a posypaný zlatým embosovacím práškem. Menší visačka je doplněná tečkami z hnědých Perfect pearls a krouceným provázkem. Sob je výřez z tmavé překližky. Na větší visačce je oblíbený ptáček od Tima Holtze vymalovaný akvarelovými pastelkami a vyseklý pomocí šablony k němu patřící. Kolem velké visačky je pomocí glitrového lepidla vytvořený rámeček a na doplnění je mašlička ze zlaté stuhy.




Nyní se přesuneme k dalším razítkům, zde bylo využito Broučkovo razítko pozaďové - padající vločky. Pozadí je bílé embosované. Obrázek sovy je od Pink and Main, ptáček od Tima Holtze, kroucené provázky od Broučka.




Modré visačky mají pozadí vytvořené bílým embosem z Broučkova razítka vločkového. Sněhulák je od Artemio.



A ještě jednou věneček, tentokrát zeleně embosovaný doplněný hvězdičkami a umělým sněhem. 



I vločkový strom je skvělý pro tvorbu visaček. Zde je ukázka různých stromků - bíle embosovaný, zlatě embosovaný, stříbrně embosovaný a modrý pigmentový inkoust.





A jako poslední ukázku mám visačky vytvořené pomocí razítka vánočního stromku.


Broučkova razítka jsou opravdu velmi univerzální. 

prima den
Katka alias pan Brouček



KateCrafts

1 comment:

  1. Krásné visačky obzvlášť ten sobík je úžasný. Taky mám v plánu tvořit.

    ReplyDelete

Instagram