Návod - vánoční přání (díl 2.)

Někdy je člověk přesycený vším blýskavým a barevným a potřebuje udělat něco jednoduchého, jednobarevného. A dnešní přání je právě takové, jednoduché nebarevné a přitom elegantní.

Prvním krokem je vytvořit otisk Broučkova vločkového stromku. Aby bylo přání jemné, neobvyklé zvolila jsem hnědý inkoust od Hero arts. Vločkový stromek natiskněte na připravený čtverec. Ráda využívám Big shot, je to opravdu prima pomocník, někdy si připravuji pozadí také na plotru Silhouette cameo. 


Stejně jako v prvním díle si připravte embosovaný panel. Využijte vločkové razítko od pana Broučka.   Pomocí Broučkova aplikátoru naneste stejný inkoust, kterým jste tiskli vločkový strom. 


Pomocí děrovačky (může být kancelářská nebo kleště, prostě cokoliv na malé dírky) proděravějte okraj připraveného vločkového panelu. 


Je to malý trik jak zajistit, aby provázek, který následně omotáte kolem panelu, neklouzal. Panel tedy omotejte provázkem a vždy ho uchyťte právě do dírek. Zezadu panelu můžete provázek zajistit například malířskou maskovací páskou. Tu používám ráda, je dostupná a pracuje se s ní pohodově.


Nakonec přání zkompletujte. Jako základ přání jsem využila kraft papír. Myslím, že vzniklé přání vypadá skvěle, neobvykle a hlavně nebarevně, tak jak jsme na začátku chtěli.



prima den
Katka


KateCrafts

2 comments:

Instagram