NOVINKA - aplikátor inkoustu

Krásný den, 

dnes bych Vám ráda představila novinku v obchůdku pana Broučka - aplikátor inkoustu (pro nejisté zákazníky, tyto aplikátory LZE volně vyrábět a prodávat). 

S tímto aplikátorem se pracuje stejně jako  s ostatními, liší se však houbičkou, která má tu vlastnost, že výrazně šetří inkoust. Po práci nezůstává silně zabarvena, na papír pouští inkoust jemně a pomalu.

Houbička aplikátoru je také skvělá na nanášení akrylových barev napřímo na papír nebo přes šablonu.  Hned po aplikaci akrylové barvy hoďte houbičku do misky s vodou a později vyperte, můžete ji používat opakovaně. Hodí se na tupování a vytváření zajímavého pozadí pro mixed media techniky.

Můžete jimi nanášet barvu na textil.

Aplikátor má dvě velikosti - kulatý (průměr 3cm)  a hranatý (3x5cm) a k oběma druhům jsou k dispozici náhradní polštářky.

Houbička drží na aplikátoru pomocí suchého zipu a na rozdíl od konkurence je suchý zip opravdu pevně připevněn a nehrozí jeho strhnutí, i když za houbičku při sundávání silně škubnete.

Celý aplikátor se vyrábí v České republice. 

Aplikátor je v prodeji za AKČNÍ CENU do konce října, poté bude za standardní cenu. Je také možné domluvit si velkoobchodní prodej. 






Pěkný den
Katka alias pan Brouček


KateCrafts

2 comments:

Instagram