Nové šablony u Pana Broučka

Ahoj, 

dlouho jsem vám neukázala nic nového, proto dnes přicházím s nejžhavější novinkou. Do obchůdku pana Broučka přibyly nové autorské šablony. Jedná se o zkušební vzorek, ale když se vám budou líbit, bude jich mnohem více. 

Šablony jsou velmi kvalitní, vyráběné na zakázku v Čechách, žádný dovoz. Proto je jejich cena tak báječná! Šablony můžete koupit U pana Broučka. Velikost vnějšího rámečku je 15x15cm.

Ve spolupráci s Lena-art, českým scrapbookovým obchodem, jsem pro vás připravila video s tipy a triky jak šablony využívat. Toto video bude mít pokračování, ještě jsem nevyčerpala všechny techniky :-)

tip a rada:Video je natočeno v nejvyšší kvalitě, pokud ho vidíte rozmazaně, je to tím, že vám Youtube nabídl nejmenší kvalitu, stačí pod obrazovkou videa kliknout na obrázek ozubeného kolečka - settings a tam vybrat vyšší kvalitu. Čím vyšší číslo pro rozlišení zadáte, tím uvidíte video lépe.

Pokud budete potřebovat jakýkoliv doplňující materiál - razítkovací polštářky, razítka, embosovací prášek atd, kdykoliv se obraťte na Lenku Orálkovou z Lena-art, ráda vám poradí a případně zboží na míru objedná.

Prima den
Katka Dachovská alias pan Brouček

PS: šablony prozatím nejsou v žádném velkoobchodě, ale zastoupení je již domluveno


KateCrafts

No comments:

Post a Comment

Instagram