Tak trochu o tom co dělám

Letos jsem pro zajímavost v lednu začla hrát různé zahraniční challenge, abych viděla, zda něco umím nebo ne. Konkurence je v zahraničí velmi velká, tamnější tvůrkyně jsou nejen velmi talentované, tak také nemají hluboko do kapsy a mohou tvořit ze žhavých novinek. Zahraničím myslím zejména USA, styl přáníček v Evropě mi není tak blízký.

Hraju tak nějak nepravidelně na různých místech, podle toho, které téma je mi blízké.

Byla jsem velmi překvapena, že úplně první úspěch byl snad ten největší, zaujala jsem svým přáníčkem design team největšího maloobchodu v USA Simon Says Stamp. Kromě výherce, který se losuje, se vybírají vždy ti, co mají zajímavá přání, je to různé, někdy 3 někdy 5 někdy i 10 lidí. Tenkrát bylo v soutěží přes 170 přání a to moje bylo v top 4 :-) padla jsem překvapením na zadek.

Další úspěchy byly tak porůznu a přečíst si o nich můžete na mých anglických stránkách. 

Potom jsem se také rozhodla zkusit různé konkurzy na design team members, tedy chtěla jsem být ve skupince lidí, kteří obdrží materiál a pak připravují různé návody. To je teprve mazec ta konkurence, ale před měsícem se mi povedlo vyhrát místo jako guest designer - to je člověk, který přispívá jen jeden měsíc, u The Alley way stamps. Losem na mne padl prosinec, takže v prosinci v USA vyjdou 4 mé články s návodem, nyní čekám na razítka, která mi přidělí k zpracování.

Další konkurzy tak porůzku zkouším. Je to vždy výzva, Ráda bych pracovala pro zahraničí, protože tam jde hlavně o práci a ne o to s kým kdo kamarádí a kdo komu maže dostatečně med kolem huby, jak je tu dost časté. Proto chci práci v cizině. No a také uniknout všudypřítomné závisti. V cizině se v davu těch kreativních lidí tak nějak ztratím, jsem tam jehla v kupce sena :-)

Tak mi držte palce, třeba zas někdy něco vyjde.

KateCrafts

3 comments:

  1. Blahozelam a drzim palce! Tvoje pranicka sa mi velmi pacia!

    ReplyDelete
  2. Moc, moc gratuluji k úspěchům a přeju Ti, aby si někdo, tam za velkou louží, všiml české holky se zlatýma rukama.
    Ráda si pročítám Tvůj blog a zkouším podle Tvých návodů různé věcičky na plotru. I když to nejsou přáníčka, ale spíš to co se dá použít na textilní tvorbu...
    Měj se moc hezky. Líba

    ReplyDelete
  3. Děkuji moc holky za krásné komentáře :-)

    ReplyDelete

Instagram