RECENZE - Sada na ušití andílka

Krásný den,

dnes pro vás mám krátkou recenzi na úplnou novinku - sadu na ušití andílka s fotopostupem. Vytvořila ji Romana Rašková za mého ustavičného povzbuzování, kritizování a také chválení :-)

Andílka si můžete koupit ZDE a. Já jsem obdržela speciální sponzorský vzorek, upravený pro mne, jelikož Romča ví, jak miluju červený puntík, tak jsem dostala látku na andílka právě s ním.


sada určená k ušití andílka pro štěstí obsahuje
fotopostup tištěný  na kvalitním papíře a střih
látky k výrobě andílka
stužku a krajku
knoflík a atlasovou růžičku
přízi na vlásky
kuličkové vlákno na vyplnění
dřevěné křidélko a srdíčko
vše je barevně sladěno

Takhle to vypadá, když sadu dostanete, je tam opravdu všechno a vy potřebujete jen stroj a nit :-) no a trochu šikovnosti.




Pak vám už stačí jen se držet návodu a za chvilku vám pod rukama vyroste krásný andílek. Kdo je jako já méně šikovný nemusí dělat drdůlek, udělejte copánky. Kdo má tavnou pistoli může dřevěné srdíčko a křidélka i růžičku přilepit. Obličej můžete namalovat veselý jako já. Andílka můžete zakoupit  v několika barevných provedeních a téměř vždy u něj naleznete nějakou krásnou stužku a knoflík z mého obchůdku www.broucek.cz

a jak dopadl ten můj, je veselý a usměvavý jako vždy :-) 


A na co se můžete těšit, no přece na další sady, nyní se pilně pracuje na střihu na panenku.

A ještě jedna dobrá zpráva, střih na andílka můžete použít i v malosériové výrobě, kdo tedy chce může si ušít dva tři andílky a prodat je, jen prosím respektukte autorská práva, střih a návod nešiřte, stálo mnoho úsilí toto připravit.

Sadu opravdu mohu doporučit, andílek je snadný na ušití a mohou vám pomáhat i děti. 

KateCrafts

2 comments:

Instagram