Tak trochu zlatý layout a malý velký úspěch

Stále si nejsem moc jistá v kramflecích mixed media technik a už vůbec ne v oblasti tvorby stránek. Většinou je to takové hraní si a experimenty a ty mi občas vyjdou.

Už podruhé za sebou se mi podařilo vytvořit stránku, která se líbila u Primy tak, že ji zařadili do samples v blogu o vítězných projektech soutěží za červenec. No nebudu lhát zase jsem z toho padla na zadek. Moje stránka je velmi jednoduchá, je vybudovaná na principu využít razítka a šablony tak, aby nebylo potřeba lepit kupované květiny a jiné kupované ozdoby. Co vám budu povídat, kytky od Prima lezou do peněz, i když jsou fakt boží.

Tady je článek na blogu Prima Marketing a níže se můžete podívat na mou stránku.

Tímto bych chtěla dodat odvahu těm, kdo se mixed media technik bojí, vůbec nemáte čeho. Mrkněte na youtube jsou super návody, zejména v kanálu Prima Marketing, Lindys stamp gang, Artist live a dalších. 

U nás se toho moc nenaučíte, opravdu je lepší kouknout kolem k sousedům. Třeba v Polsku mají tradici mixed medií o dost delší než u nás, firma 13 arts, jejichž workshopů jsem měla tu čest se zúčastnit je super. Moc Polkám v jejich podnikání držím palce, mají dobře nakročeno. 

Takže i když je to pitomé, nedoporučuju dávat peníze za české workshopy, protože moc výrazných osobností, které by mixed media techniky umělo a učilo zde není.  (samozřejmě jsou zde výjimky například jako Olga - Helge, která tvoří super věci, Míša Svatošová tvoří pěkné prjekty,   na Slovensku je to úžasně talentovaná Denisa Gryczova, která je i členkou design teamu Finnabair  a jejíž práce jsou prostě pecka). 

Tak nějak si myslím, že něž by člověk něco začal učit, měl by se sám trochu vzdělat a zaznamenat nějaký úspěch, ono napatlat něco na plátno nebo stránku či přání není tvoření bez hlavy a paty, má to svou logiku a je třeba asi trochu toho výtvarného cítění, protože bez něj je to fakt patlanina, a že jsem těch patlanin už vytvořila :D než jsem se propracovala k něčemu, co mohu zveřejnit.

 Je to můj osobní názor samozřejmě, ale po dvou letech rozhlížení se v zahraničí to prostě vidím tak. 

Katka








KateCrafts

3 comments:

  1. Nádherná stránka. Barvy jsou moc pěkné - zlatá a černá pěkně k sobě ladí. Prostě palec nahoru. Jsem zvědavá, jestli mi taky to MM půjde. Na YT mám taky v oblíbených videa od Prima Marketing, Finnabair ale i další. Mě učarovala Gabrielle Pollacco. Zatím mám vyzkoušen jen jeden projekt, a nebylo to nic moc. Ne, že by to bylo tak špatné, ale není to na 100%.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gabrielle ma krasne projekty, ale ona ma dost sponzoru, takze muze na projekty vyuzit opravdu ohromne mnozstvi ozdob - hlavne chipboardu :-)

      Delete
  2. Stranka je super a moc dekuji za pochvalu :)

    ReplyDelete

Instagram