ForArt Design Team Call

Dobrý den, 
do našeho teamu hledáme kreativní spolupracovníky. Máte doma plotr? Baví vás tvořit? Umíte napsat jednoduchý postup a dobře fotit? Tak právě pro vás je určena naše nabídka.
Požadavky:
- vlastnictví plotru Silhouette Cameo nebo Silhouette Portrait
- kreativní myšlení, originální tvorba
- schopnost kvalitně fotografovat 
- umět popsat postup krok za krokem (jednoduše)
- výhodou je mít vlastní blog a facebook stránky 
- dodržování termínů
Vaším úkolem bude vytvořit dva projekty za měsíc, nafotit postup krok za krokem a vytvořit jeho popis. Projekt a fotografie zaslat na náš email a my jej zveřejníme na našem blog(včetně jména autora a jeho www stránek). Vy na vašem blogu zveřejníte náhled a pozvánku k nám. Stejně tak na Facebook stránkách. Můžete tvořit cokoliv vás baví, samozřejmě v dobách před svátky budou projekty uzpůsobeny jim (Vánoce, Velikonoce apod.). Tvořit můžete dle vaší fantazie. Jeden projekt by měl být časově náročnější, druhý může být jednodušší.
Hledáme kreativní lidi, kteří řežou různé typy materiálu, nejen papír, ale všechny další materiály, tak aby byly projekty obsahově pestré.
Co nabízíme:
- spolupráce bude trvat od 1.5.-1.10. 2015 s tím, že poté v případě zájmu může být prodloužena
- obdržíte od nás kvalitní materiál pro vaše projekty - vždy dle dohody, tak aby vám vyhovoval, ve vašich projektech budete pracovat výhradně s materiálem značky Silhouette (vyjma papíru, látky a jiných materiálu, které nenabízíme)
- pomůžeme vám zviditelnit se a získat tak praxi v publikační činnosti (s články a popisem rádi pomůžeme, poradíme)
- občas se může stát, že vám pošleme nejžhavější novinky, abyste připravili projekt právě z nich
- také vám můžeme čas od času poslat šablony k řezání, abyste vytvořili projekt z nich (opět však dle vaší fantazie a tak aby vyhovovaly vašemu stylu) nebo vám pošleme nové příslušenství k plotru, abyste ho vyzkoušeli
Jak se přihlásit:
na email: shop@broucek.cz  do subjektu napište: DT CALL ForArt 
- napište vaše jméno a příjmení
- něco o sobě stačí krátce - jak dlouho řežete, s jakým plotrem pracujete, jaké materiály nejčastěji řežete, jaké projekty nejraději tvoříte (pro děti, dekorace textilu, modelaření apod.)
- odkaz na blog a facebook stránky
- jaký je váš nejoblíbenější Silhouette materiál, se kterým byste rádi pracovali
Přihlášky posílejte do 15.4.2015. Vybraní členové design teamu budou osloveni a o všem informováni.
Děkujeme a těšíme se na vaše přihlášky. Tento design team call je mezinárodní, takže i vy ze Slovenska se můžete hlásit.
Pěkný den
Katka Dachovská
FOR ART
www.forart.cz

KateCrafts

No comments:

Post a Comment

Instagram