Tady je Broučkovo

Prima den přeji, 
zvu vás na malou exkurzi do své pracovny.
V létě minulý rok jsme koupili domek na Kolínsku a když jsem viděla, že má starou garáž s úžasným výhledem do zahrady, bylo mi hned jasné, že zde bude pracovna. K domečku náleží další velikánská garáž i dílna, takže muž o pracovní místo ochuzený není.
Všechny práce, které bylo nutné udělat jsou dílem mého šikovného manžela a tchána. Kubík a půl betonu zajistilo vyrovnání šikmé podlahy. Bourací kladivo zajistilo vybourání dvou starých garážových vrat a spolehlivá firma mohla osadit okno do zahrady a velikou výlohu místo vrat. To kdybych někdy měla sen o kamenném obchůdku. Letos ještě čeká instalace podlahového topení, zateplení střechy a zateplení fasády, to se minulý rok nestihlo. Garáž stále vysychá, tak nic nesmí být naraženo na zeď, vzduchu musí cirkulovat a jedna stěna se stále trochu loupe, ale už jsme vyřešili problémy s plísní, což byl největší problém.
Ateliér jak pracovnu nazýváme sdílím hned se třemi tvorečky, synem Tobíkem, který zde má hrací koberec, bednu s hračkami a nezbytný stoleček na malování. S pejskem desetiletým šarpejem Bilbou, který zaujímá denně strategickou pozici proti dveřím a  kočkou Aničkou, no spíše ročním kotětem, které mi neustále okupuje starou pracovní židli. No a manžel ten občas příjde s kávou a lebedí si na sedačce, která je zároveň spacím místem pro hosty.
Nábytek je klasická IKEA sestava PAX a také krabice jsou IKEA. Až jednou bude peníz navíc, ráda bych to vyměnila za masiv. Nyní tedy náhlednutí k Broučkovi :-) 
Strategický výhled do zahrady zajišťuje dohled nad dítkem na pískovišti, nad dítkem když je na terase nebo když lítá jen tak po zahradě a mohu sledovat i muže, když u své sítě natažené mezi stromy trénuje golf.












KateCrafts

No comments:

Post a Comment

Instagram