Amy Butler

Amy Butler je úžasná americká návrhářka. Její látky hýří barvami, jsou nádherné, kvalitní, jedinečné. Její střihy jsou originální, neokoukané. Vřele doporučuji prohlídku  soukromých www stránek, kde se dozvíte vše o její práci, můžete si prohlédnout celou její kolekci a všechny střihy a knihy.

Na těchto stránkách naleznete také volně stažitelné střihy  na šití, ale i další zajímavé projekty.

Já osobně jsem se zamilovala do knih Amy Butler.

Za stěžejní knihu považuju Style stitches.

Je to nádherná kniha plná projektů na tašky, kabelky, taštičky. Vše je popsáno krok za krokem, a samozřejmostí jsou střihy v plné velikosti. Je to trochu složité čtení, ale kdo aspoň trochu umí anglicky, si určitě poradí.
Dalšími knihami jsou In stitches - kniha plná zejména bytových doplňků, dekorací a trochu oblečení a Little stitches for little ones - kniha zaměřená na děti. Naleznete v ní nejen oblečení, ale i šité dekorace, doplňky do pokojíčku, hračky atd. Opět s návodem krok za krokem a střihy v plné velikosti.



Poslední velmi zajímavou knihou je kniha Midwest modern. V této knize představuje Amy svou tvorbu pohledem ženy. Představuje místa, kde ráda nakupuje, ideální domov. Vše co má ráda. Je to veliká kniha plná úžasných fotografií.






Další její tvorbou je mnoho střihů, na oblečení, doplňky, kabelky ....






 A takové krásné látky Amy navrhuje

KateCrafts

2 comments:

  1. Kačko, zkoušela jste už něco podle knížky šít? Pája

    ReplyDelete
  2. Pájo ještě nezkoušela, netroufla jsem si, ale chystám se, mám doma tu Style stitches a střih na obal notebook. Chce to přizpůsobit si materiál našim podmínkám, my nemáme pellon a jiné věci, které tam používají.

    ReplyDelete

Instagram